Επικοινωνήστε μαζί μας:   210-620.33.15/6/7/8     helitta@helitta.gr

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Η Πιστοποίηση

ISO 9001 / 2008: Βεβαίωση, ότι η εταιρεία τηρεί συγκεκριμένους κανόνες όσον αφορά τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

BRC Food (British Retail Consortium – Global Standard for Food Safety)

IFS (International Food Standard): Διεθνή, ιδιαιτέρως αυστηρά πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων.

KOSHER: πιστοποίηση που βεβαιώνει, ότι το προϊόν παρασκευάζεται σύμφωνα με τους κανόνες που της εβραϊκής θρησκείας και παράδοσης. 

FAIRTRADE (Δίκαιο και Αλληλέγγυο εμπόριο): πιστοποίηση που βεβαιώνει, ότι η εταιρεία αγοράζει ωμό καφέ από φυτείες που χρησιμοποιούν φιλικές προς το περιβάλλον γεωργικές πρακτικές, εφαρμόζουν πρότυπα δίκαιης μεταχείρισης του προσωπικού τους και επενδύουν στις κοινότητές τους.

Η Εταιρεία

Η ΧΕΛΙΤΤΑ είναι η ιστορία ανθρώπων, που μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

After Sales Service για τον Επαγγελματία

Τεχνικό Τμήμα: Το 2004 η ΧΕΛΙΤΤΑ δημιούργησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην εταιρεία ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πάγκους εργασίας, αποθήκη ανταλλακτικών και εφεδρικές μηχανές...

Επικοινωνία

210-620.33.15/6/7/8
Φαξ: 210-620.33.20

helitta@helitta.gr

17o χλμ. Eθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας
Νέα Κηφισιά (Αδάμες), ΤΚ 14564
Αττική, Ελλάδα

Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης