×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Εκπαιδευτικό Κέντρο

Η ποιότητα βρίσκεται στο κέντρο της εταιρικής μας φιλοσοφίας, ενισχύεται από την εμπειρία 150 χρόνων του Saquella και ακόμα και σήμερα αυτή η θεμελιώδης αξία εμπνέει κάθε νέα στρατηγική που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.

Ποιότητα, που επιδιώκουμε και επιτυγχάνουμε όχι μόνο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και μέχρι να σερβιριστεί ένα φλιτζάνι εσπρέσσο Saquella στον πελάτη. Για αυτό το λόγο ιδρύσαμε την Ακαδημία, ένα μικρό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στον εσπρέσσο. Διοργανώνουμε σεμινάρια με τη συμμετοχή επαγγελματιών barista, άλλα και καταναλωτών που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον εσπρέσσο.

Με αυτό τον τρόπο η παράδοση και η εμπειρία, αλλά και όλες οι νέες τάσεις μεταλαμπαδεύονται σε όποιον επιθυμεί να παρασκευάσει και να σερβίρει ροφήματα με βάση τον εσπρέσσο, αγγίζοντας κάθε φορά την τελειότητα.

Τα Σεμινάρια

Στοχεύουν σε ανθρώπους, που θέλουν να αριστεύσουν, να διακριθούν ως επαγγελματίες barista και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κόσμο του καφέ.

Ο εκπαιδευτής μας κος Παναγιώτης Κυριακόπουλος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής SCA με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης.

Βασικό Σεμινάριο

patitiri

Εισαγωγικό σεμινάριο πάνω στις βασικές δεξιότητες, που κάθε barista πρέπει να αποκτήσει στο ξεκίνημα τις καριέρας του. Κατάλληλο για αρχάριους με μικρή ή καθόλου εμπειρία.

Διάρκεια: 2 ημέρες x 5 ώρες

Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα

Ύλη 1ης ημέρας: Εισαγωγή στον κόσμο του καφέ. Χρήση, συντήρηση & καθαρισμός εξοπλισμού (μηχανή εσπρέσσο, μύλος άλεσης, αφαλατωτής).

Ύλη 2ης ημέρας: Επίδειξη τεχνικών παρασκευής ροφημάτων με βάση τον εσπρέσσο. Πρακτική εξάσκηση στη ρύθμιση του μύλου και στην παρασκευή εσπρέσσο - καπουτσίνο. Λήξη προγράμματος και έκδοση πιστοποιητικών παρακολούθησης.

Latte Art

kapoutsino

Σεμινάριο πρακτικής εξάσκησης για barista με εμπειρία, που κατέχουν τις βασικές τεχνικές για την παρασκευή αφρόγαλου. Το σεμινάριο επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά του γάλακτος και τις τεχνικές για την παρασκευή περίπλοκων και αυθεντικών σχεδίων στο φλιτζάνι.

Διάρκεια: 2 ημέρες x 5 ώρες

Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα

Ύλη 1ης ημέρας: Τρόπος διόγκωσης του γάλακτος. Επίδειξη στην «καρδιά» και την «τουλίπα». Πρακτική εξάσκηση

Ύλη 2ης ημέρας: Επίδειξη στη «Rosseta». Πρακτική εξάσκηση.

Η Εταιρεία

Η ΧΕΛΙΤΤΑ είναι η ιστορία ανθρώπων, που μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

After Sales Service για τον Επαγγελματία

Τεχνικό Τμήμα: Το 2004 η ΧΕΛΙΤΤΑ δημιούργησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην εταιρεία ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πάγκους εργασίας, αποθήκη ανταλλακτικών και εφεδρικές μηχανές...

Επικοινωνία

210-620.33.15/6/7/8
Φαξ: 210-620.33.20

helitta@helitta.gr

17o χλμ. Eθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας
Νέα Κηφισιά (Αδάμες), ΤΚ 14564
Αττική, Ελλάδα

Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης