Επικοινωνήστε μαζί μας:   210-620.33.15/6/7/8     helitta@helitta.gr

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Συνεργασία ΧΕΛΙΤΤΑ & Pasta Berruto

Με υπερηφάνεια η ΧΕΛΙΤΤΑ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ιταλική βιομηχανία Berruto, με σκοπό το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά των έτοιμων γευμάτων ζυμαρικών PastaCup.

Ακαταμάχητος συνδυασμός: Ζυμαρικά & 4 παραδοσιακές Ιταλικές συνταγές / σάλτσες. Ένα καινοτόμο ποιοτικό προϊόν, που ξεχωρίζει για την προσεκτική επιλογή φυσικών πρώτων υλών υψηλής ποιότητας από την Ιταλία.

Προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαύσει ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα, πιστό στην Ιταλική παράδοση, που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα οπουδήποτε.

Δεν περιέχει συντηρητικά, ούτε χρωστικές ουσίες. Δεν περιέχει φοινικέλαιο, ούτε γενετικά τροποποιημένα, ούτε τηγανιτά συστατικά. Δεν περιέχει πρόσθετο γλουταμινικό νάτριο ως ενισχυτικό γεύσης.

Η Εταιρεία

Η ΧΕΛΙΤΤΑ είναι η ιστορία ανθρώπων, που μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

After Sales Service για τον Επαγγελματία

Τεχνικό Τμήμα: Το 2004 η ΧΕΛΙΤΤΑ δημιούργησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην εταιρεία ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πάγκους εργασίας, αποθήκη ανταλλακτικών και εφεδρικές μηχανές...

Επικοινωνία

210-620.33.15/6/7/8
Φαξ: 210-620.33.20

helitta@helitta.gr

17o χλμ. Eθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας
Νέα Κηφισιά (Αδάμες), ΤΚ 14564
Αττική, Ελλάδα

Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης